Arbejdsopgaver

Vi har maskiner og medarbejdere til at udføre entreprenøropgaver af alle størrelser. Vores maskinpark strækker sig fra spader med en kampvægt på 2 kg til utrættelige og tonstunge gravemaskiner, så vi kan flytte jord og sand i alle mængder, alle steder.

Vi projekterer for både private, landbrug og virksomheder indenfor alle tænkelige entreprenør- og kloakeringsopgaver. FL Jord er selvfølgelig autoriseret kloakmester.

FUNDAMENT

Vi udfører alle stadier i processen fra byggegrund til færdigstøbt fundament. Vi har erfaring med både alt fra tilbygninger til parcelhuse helt op til tusindvis af kvadretmeter fabriksbygninger. 

KLOAKERING

Som autoriserede kloakmester har vi både erfaring og viden om de smarteste og mest holdbare løsninger indenfor kloakering uanset om det handler om nyetablering eller renovering af eksisterende kloaksystem.

BELÆGNING

Uanset om belægningen skal være grus, fliser, asfalt eller mere avancerede overflader, har vi erfaringen og kan både udføre selve arbejdet, såvel som fungere som rådgivere. Vi lægger også hurtigt terrassefliser og sørger for, at det bliver lavet holdbart og korrekt.

DRÆN

Nogle steder vil man have mere vand – og andre steder, ønsker man på ingen måde at have vand. Vi udtænker den bedste løsning hvad end det er omfangsdræn, stormflodssikring, markdræn eller noget endnu mere specielt. Når det kommer til dræn, er vi altid friske på en udfordring.

vi kan ALTID hjælpe

Har du en opgave, der ikke står nævnt ovenfor, så er vi altid klar til at snakke muligheder. Har vi ikke selv har erfaringen, kender vi helt sikkert nogen der har. Så kontakt os endelig.